Månenazistene angriper i november

Månenazistene angriper i november

Komedien Iron Sky får offisielt spill.

I filmen Iron Sky klarte en gjeng tyske nazister å rømme til månen før nederlaget under andre verdenskrig. Der har de brukt tiden på å skape en gigantisk invasjonsstyrke, som de planlegger å bruke for å ta over jordkloden.

I november får Iron Sky en spillmatisering for Xbox 360, PC og PS3. Spillet heter Iron Sky: Invasion, og gir deg rollen som romskippilot som må forsvare jorden fra de angripende nazistene. Utvikler Reality Pump lover at alle elementene fra filmen blir med, inkludert den satiriske humoren. I tillegg loves vi storslagne romkamper med hundrevis av romskip samtidig, avansert ødeleggelsesmodell og smarte fiendepiloter.

Vi blir visst aldri helt kvitt nazistene.
Vi blir visst aldri helt kvitt nazistene.

Iron Sky: Invasion ser ikke ut til å ha noen fast kampanje. I stedet kan du fly rundt i solsystemet som du ønsker, mens krigen mellom nazistene og jordstyrkene finner sted dynamisk rundt deg. Du kan ta oppdrag for de ulike nasjonene i spillet, eller bare sjekke romkartet for å finne ut hvor kamphandlingene til en hver tid finner sted slik at du kan hoppe inn i skuddvekslingene.

Reality Pumps Miroslav Dymek sier i en pressemelding at selskapet ønsket å bringe de klassiske romskytespillene tilbake, og at Iron Sky passet perfekt for oppgaven. Spillet utvikles i samarbeid med filmskaperne, og romskipene har blitt hentet direkte fra modellene brukt i filmen. Nesten alle skipene som dukket opp i filmen er spillbare.

– Jeg har alltid visst at Iron Sky trengte et skikkelig spill, hvor man kan utforske kompleksiteten i Iron Sky-verdenen i detalj, sier regissør Timo Vuorensola i samme pressemelding.

Du kan finne ut mer om Iron Sky: Invasion på det offisielle nettstedet.

Les også: Wing Commander på GOG
Les også: Anmeldelse: X3 Terran Conflict

Kommentarer (9)

Forsiden akkurat nå

Til toppen