Månenazistene angriper i november

Komedien Iron Sky får offisielt spill.

I filmen Iron Sky klarte en gjeng tyske nazister å rømme til månen før nederlaget under andre verdenskrig. Der har de brukt tiden på å skape en gigantisk invasjonsstyrke, som de planlegger å bruke for å ta over jordkloden.

I november får Iron Sky en spillmatisering for Xbox 360, PC og PS3. Spillet heter Iron Sky: Invasion, og gir deg rollen som romskippilot som må forsvare jorden fra de angripende nazistene. Utvikler Reality Pump lover at alle elementene fra filmen blir med, inkludert den satiriske humoren. I tillegg loves vi storslagne romkamper med hundrevis av romskip samtidig, avansert ødeleggelsesmodell og smarte fiendepiloter.

Vi blir visst aldri helt kvitt nazistene.

Iron Sky: Invasion ser ikke ut til å ha noen fast kampanje. I stedet kan du fly rundt i solsystemet som du ønsker, mens krigen mellom nazistene og jordstyrkene finner sted dynamisk rundt deg. Du kan ta oppdrag for de ulike nasjonene i spillet, eller bare sjekke romkartet for å finne ut hvor kamphandlingene til en hver tid finner sted slik at du kan hoppe inn i skuddvekslingene.

Reality Pumps Miroslav Dymek sier i en pressemelding at selskapet ønsket å bringe de klassiske romskytespillene tilbake, og at Iron Sky passet perfekt for oppgaven. Spillet utvikles i samarbeid med filmskaperne, og romskipene har blitt hentet direkte fra modellene brukt i filmen. Nesten alle skipene som dukket opp i filmen er spillbare.

– Jeg har alltid visst at Iron Sky trengte et skikkelig spill, hvor man kan utforske kompleksiteten i Iron Sky-verdenen i detalj, sier regissør Timo Vuorensola i samme pressemelding.

Du kan finne ut mer om Iron Sky: Invasion på det offisielle nettstedet.

Les også: Wing Commander på GOG
Les også: Anmeldelse: X3 Terran Conflict

Siste fra forsiden