Månezombier til Black Ops

Ny nedlastbar zombiepakke annonsert.

Et litt merkelig fenomen med de nye Call of Duty-spillene er at mens de i all hovedsak er krigsspill med realistisk presentasjon og forsøk på en seriøs handling, inkluderer de også en egen zombiemodus hvor du må skyte vandøde sammen med andre spillere.

Nå har Activision kunngjort en ny nedlastbar ekspansjon for Call of Duty: Black Ops. Denne heter Rezurrection, og inkluderer noe så realistisk som et zombiekart satt til månen. Her må du drepe zombier med nye våpen og med begrenset tyngdekraft.

Pakken inkluderer også fire klassiske zombiebrett i nye versjoner. Disse er Nacht der Untoten, Verruckt, Shi No Numa og Der Riese. Et forbedret zombie-lydspor (inkludert tre nye låter) loves også.

Noe av innholdet har allerede blitt gitt ut, i Hardened og Prestige-versjonene av Call of Duty: Black Ops. Eierne av disse versjonene kan ifølge VoodooExtreme laste ned pakken og få det resterende innholdet gratis. Om du har den ordinære versjonen må du imidlertid betale for moroa.

Pakken lanseres 23. august på Xbox 360. Den skal også komme til PC og PS3, men ingen datoer for disse utgivelsene har blitt kunngjort.

Siste fra forsiden