Mark Wahlberg som Nathan Drake

Avsløringer rundt Uncharted-filmen.

Uncharted-serien er en spillserie av det filmatiske slaget, og det var derfor ingen overraskelse da det ble klart at skattejegeren Nathan Drake ville finne veien til lerretet. Nolan North, som er stemmeskuespilleren til Drake, har tidligere sagt at han ville likt å se Hugh Jackman som hovedrolleinnehaver for en eventuell Uncharted-film.

Hvordan blir Uncharted på lerretet?

Det ser imidlertid ikke ut som North får ønsket sitt oppfylt. I et intervju med MTV kunne nemlig den Oscar-nominerte skuespilleren, Mark Wahlberg røpe at han har takket ja til å spille filmversjonen av Nathan Drake. Utover dette er det allerede klart at David O. Russell, som er en hyppig samarbeidspartner av Wahlberg, både skal skrive manus og regissere filmen.

"David skriver manuset nå, og han er en av de beste forfatter-regissørene jeg har jobbet med. Og ideen han har er bare gal. Det kommer ikke til å bli utvannet versjon, det skal være sikkert," fortalte Wahlberg.

Han kunne også avdekke noen potensielle roller for filmen, som skal være en løs tilpasning av spillene. Russell skal være i gang med å skrive to roller med spesifikke skuespillere i tankene. Den ene rollen skal være Drakes far, som blir skreddersydd for Robert de Niro, mens Joe Pesci er uttenkt rollen som hans onkel.

Dette er ikke første gang Wahlberg gir seg ut på å tolke en spillfigur. For noen år siden bragte han den hardbarkede politimannen Max Payne til liv, i filmen med samme navn. Men han er kanskje mest kjent for sine roller i filmer som The Italian Job, Three Kings og The Departed.

Les også:Gratis utvidelse til AC: Brotherhood
Les også:Lenge til neste Grand Theft Auto
Les også:Gran Turismo 5 har trafikk-kork

Kilde: Gamespot

Siste fra forsiden