Marvel vs. Capcom Origins kommer til høsten

Inneholder to av Capcoms klassiske Marvel-slåssespill.

Den 14 år gamle slåssespillserien Marvel vs. Capcom har det siste året blusset opp igjen, mye på grunn av at seriens tredje innslag, Marvel vs. Capcom: Fate of two Worlds ble sluppet i fjor. Spillet fikk en overveldende mottagelse fra pressen, og bygde seg også raskt opp et stort internasjonalt konkurransemiljø.

Nå vil Capcom la nykommere og nostalgikere gjenoppleve seriens røtter, og har i en pressemelding annonsert Marvel vs. Capcom Origins, en nedlastbar pakke med to eldre slåssespill. Det første spillet er Marvel Super Heroes, som ble sluppet i arkadehallene og på konsoller mellom 1995 og 1997. Det andre spillet i pakken er Marvel vs. Capcom: Clash of Super Heroes – det aller første spillet i den nå velkjente serien.

Det er klart for mer helte- og skurkebanking i høst.

Samlepakken kan skilte med oppgradert høyoppløselig grafikk, en robust nettdel og kampopptaksmuligheter. Utgivelsesdatoen er satt til september, og pakken vil bli å finne på Xbox Live for 1200 Microsoft Points, og på PlayStation Network for 14,99 euro – noe som tilsvarer om lag 115 norske kroner.

Capcoms siste slåssespill, Street Fighter X Tekken, solgte visst nok dårligere enn ventet, og utvikleren har lagt skylden på kannibalisering av markedet, samt alt for mange slåssespill i løpet av et kort tidsrom. Om den kommende pakken kan snu om på trenden, og selger til Capcoms forventninger får vi vite når spillet kommer i høst.

Les også: Nedgangstid for slåssespela Les også: Anmeldelse: Super Street Fighter IV 3D Edition

Annonseringstraileren til Marvel vs. Capcom Origins.

Siste fra forsiden