Marvels superhelter får nye LEGO-eventyr til høsten

LEGO Marvel Super Heroes 2 er annonsert.

Warner Bros.

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, LEGO Group og Marvel Entertainment har alle gått sammen for å annonsere en oppfølger til LEGO Marvel Super Heroes.

Se den første teaser-videoen for LEGO Marvel Super Heroes. (Video: Warner Bros.)

LEGO Marvel Super Heroes 2 kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 17. november. Utvikler TT Games har også en Nintendo Switch-versjon på gang, men denne skal først lanseres ved juletider.

Superhelter på nye eventyr

Som i forgjengeren kan spillere velge mellom en drøss med spillbare figurer, kjent fra det vidstrakte Marvel-universet. Utvikleren har foreløpig ikke bekreftet hele rollelisten, men frister med kjenninger fra Avengers, Guardians of the Galaxy, Spider-Man og Doctor Strange.

I spillet legger Marvel-heltenes minifigurer ut på nye oppdrag, for å stoppe den onde Kang the Conqueror. Reisen går gjennom både tid og rom, og vi loves besøk til blant annet oldtidens Egypt, det ville Vesten og New York i året 2099.

I pressemeldingen for spillet forteller TT-sjef Tom Stone at LEGO Marvel Super Heroes 2 skal by på en helt ny historie, som for første gang i serien kan utarte seg på forskjellige måter. Nøyaktig hva det betyr har utvikleren ikke røpet enda, men mer informasjon og en ny trailer skal slippes 23. mai.

Seriens forrige spill fikk bare en middels mottakelse her i gården.
Les LEGO Marvel Super Heroes-anmeldelsen her »

Siste fra forsiden