Mass Effect 3 er ferdig

Og demoen er rett rundt hjørnet.

Den svært populære Mass Effect-trilogien er i ferd med å få sin konklusjon. Det tredje spillet i serien er nemlig ferdigutviklet og klart for lansering som planlagt, 6. mars. Det forteller BioWares Casey Hudson på Twitter:

– Etter en stor prestasjon fra teamet vårt er jeg stolt over å kunne annonsere at Mass Effect 3 offisielt er «gull». Mange overraskelser venter dere både denne uken og senere.

Med «gull» mener han at selskapet har laget en versjon av spillet som er lik den som vil distribueres i butikkene, og sendt den til masseproduksjon i fabrikkene.

Gleder du deg?

Men du trenger ikke å vente til mars før du får et glimt av Commander Shepards nye eventyr. I morgen, på Valentinsdagen, lanseres nemlig en spillbar demo. Denne vil gi deg tilgang på den første delen av spillet, der vi får oppleve hvordan de ondsinnede reaper-ene angriper jorden.

Selv om Mass Effect-trilogien nå skal avsluttes er det sannsynlig at vi får se mer til BioWares fremtidsunivers.

– Vi har ingen annonseringer å komme med, og Mass Effect 3 er selvsagt slutten på Shepards historie, men hvem vet? Det er godt mulig vi har flere historier å fortelle fremover., fortalte BioWares produsent Michael Gamble nylig.

Siste fra forsiden