Massakre på Titanic

Tidsreisende monstre dreper folk som uansett skal dø, i taktikkspillet Dreadline.

Eerie Canal Entertainment er en fersk utvikler bestående av erfarne folk. Teamet har et variert rulleblad, og har jobbet med alt fra System Shock 2 og Freedom Force til Titan Quest og Rock Band-spillene. Nå har studioet kunngjort sitt første spill, og som ventet av en gjeng med en såpass sterk CV virker det temmelig interessant.

Spillet har fått navnet Dreadline, og beskrives som en blanding av Diablo og Freedom Force, men raskere og med mer blod. I Dreadline kontrollerer du en gjeng tidsreisende monstre som elsker å slakte folk. Men siden de også er ganske ansvarlige, og ikke vil skape trøbbel for hvordan historien utspiller seg, reiser de kun tilbake i tid til historiske situasjoner der massevis av mennesker mistet livet i utgangspunktet.

Dermed får du slå deg løs på det synkende skipet Titanic, besøke romerske Pompeii like før byen blir tatt av vulkanen Vesuv, og få et gjensyn med zombieutbruddet som tok knekken på et helt kjøpesenter i USA. Sistnevnte er åpenbart noe myndighetene har holdt skjult, men det skjedde virkelig!

Totalt er det ti nivåer å kjempe seg gjennom, og underveis låser du opp nye monstre som du kan ta med deg på tokt. Monstrene har alle ulike egenskaper, som utvilsomt kommer godt med når man skal slakte dødsdømte stakkarer.

Dreadline skal etter planen lanseres i løpet av første kvartal 2013. Det kommer kun til PC.

Les også: Anmeldelse: Freedom Force vs. The Third Reich
Les også: Anmeldelse: Titan Quest

Teaser-video.

Siste fra forsiden