Massiv luftkrig i World of Warplanes

Info og bilder fra World of Tanks-skapernes neste MMO-spill.

Det gode MMO-spillet World of Tanks har nok overgått de flestes forventninger hva popularitet angår, og det er derfor ikke spesielt merkelig at utgiver Wargaming.net ønsker å utvide konseptet. Nå har de lansert nettstedet til sitt neste MMO, World of Warplanes.

I World of Warplanes får du ta del i en uendelig krig om luftherredømmet. Du må sette deg bak spakene på alt fra skranglete dobbeltdekkere fra trettitallet til de klassiske jetflyene som gjorde opp med hverandre under Korea-krigen.

Flyene kommer i tre kategorier. Lette jagerfly med én motor er perfekte for «dogfights», altså tette luftkamper med andre fly. De tyngre jagerflyene liker seg best når de får tid til å angripe målet i en rett linje. Og sist, men ikke minst, har vi fly spesialdesignet for å fly lavt og ta ut bakkemål.

Hvert fly skal være unikt både med tanke på oppførsel og effektivitet, og vi loves ulike typer ammunisjon, et utvalg ulike motorer og forskjellige oppgraderinger og moduler som kan installeres slik at du kan optimalisere hvordan flyet fungerer i kamp.

Her er noen av de første bildene fra spillet:

Siste fra forsiden