Halo Master Chief Collection

Master Chief Collection-oppdatering introduserer «moderne sikting»

343 fortsetter å pusse på samlepakken.

Microsoft Studios

Mye har skjedd siden 343 Industries lanserte Halo: The Master Chief Collection i 2014. Etter store lanseringsproblemer – stort sett knyttet til flerspillerdelen – har utvikleren brukt de siste fire årene på å pusse på spillet, og arbeidet er enda ikke ferdig.

Med «moderne sikting» skal Master Chief Collection føles mer som et nyere skytespill.
Microsoft Studios

Samlepakken har nå fått en fersk oppdatering, med ulike nyheter å ta tak i. Øverst på listen står imidlertid det 343 kaller «moderne sikting», som visstnok forbedrer spillopplevelsen flere hakk.

– Føles så bra

Via sine nettsider forklarer utviklerteamet at de nye sikteinnstillingene er basert på verdier fra Halo 2 Anniversary og Halo 4. Ifølge 343 vil spillere merke en stor forskjell når de beveger siktet, da det hele skal være langt mer presist enn tidligere.

– De nye innstillingene føles så bra at vi har skrudd dem på som standard. Dere kan fortsatt bytte tilbake til de opprinnelige verdiene via menyen for kontrollerinnstillinger, sier utvikleren.

Foruten justeringen på Master Chief Collections innstillinger, introduserer januaroppdateringen åtte nye hodeskaller for spillere å finne i Halo: Combat Evolved-kampanjen. 343 Industries har også luket ut en rekke feil med spillet, som du kan lese mer om på nettstedet Halo Waypoint.

Snart kan spillere være med å teste Halo Infinite.
343 vil gi enkelte spillere tidlig tilgang på seriens neste spill »

Siste fra forsiden