MDK2 HD like rundt hjørnet

Bioware-klassiker vender tilbake.

Bioware er mest kjent for sine rollespill, men de har også stått for spill i andre sjangre. Et av de mest kjente var et MDK2, et grensesprengende actionspill blant annet kjent for sin flotte humor og fantasirike miljøer.

Spillet er et tredjepersons actioneventyr som følger vaktmesteren Kurt Hectic, den gale forskeren Doc Hawkins og den seksbeinte og tungt bevæpnede mekaniske hunden Max, som må hindre slamper fra det ytre rom i å invadere jordkloden. Handlingen foregår over ti varierte miljøer.

I september får vi et gjensyn med klassikeren. MDK2 HD lanseres nemlig på PC, og dette er en oppgradert utgave med forbedret grafikk og lyd, samt en haug av mindre forbedringer for å gjøre spillet mer underholdende.

Nyversjonen.

Nyversjonen er ikke laget av hvem som helst. Den kommer fra en utvikler ved navn Overhaul Games, som består av en gruppe veteraner fra nettopp Bioware. De forteller at MDK2 HD har vært et hyggelig spill å jobbe med:

– MDK2 HD er et kjærlighetsbarn for oss. Vi har brukt mye tid på å forbedre det visuelle og spillbarheten, og vi gleder oss stort til å se hva folk mener, sier Bioware-veteran og Overhaul-president Trent Oster.

Spillet blir lansert via digital distribusjon, men det kommer ikke til Steam. I stedet blir det eksklusivt for den relativt unge portalen Beamdog.

Siste fra forsiden