Mediehuset Digital overtar driften av Gamer.no

Norges beste og viktigste spillnettsted får ny samarbeidspartner.

PRESSEMELDING: Gamer.no har i en årrekke vært Norges største og viktigste spillnettsted, men har den siste måneden vært gjennom en dramatisk utvikling. Etter splitten med Edda Media i begynnelsen av februar har Gamer.no og redaktør Tor-Steinar Nastad Tangedal startet fra bunnen og laget et nytt nettsted, der navnet, redaksjonen og kvalitetsinnholdet er det samme. Teknisk plattform, forum og design har blitt bygd opp fra grunnen, allerede med betydelig suksess.

Bare forumet har allerede cirka 2500 aktive medlemmer og nesten 50 000 innlegg. Det viser litt av den lojaliteten som ligger hos brukerne til Gamer.no.

Adm. direktør Erland Bakke (venstre) i Mediehuset Digital AS og fagredaktør spill Tor-Steinar Nastad Tangedal i Mediehuset Digital AS.

Nå skal Mediehuset Digital AS bidra med sin kompetanse for å sikre at Gamer.no blir en enda større suksess fremover. A-pressen-selskapet tar i dette samarbeidet over driften av nettstedet, og vil ha ansvar for både inntekter og kostnader fremover.

- Vi tar nå over driften av Gamer.no, med alle inntekter og kostnader. Målet er selvsagt å ta over eierskapet av nettstedet og vi vil i tiden fremover fortløpende vurdere dette. Vi kommer til å se nøye på hvilke måter Mediehuset Digital, A-pressen og våre samarbeidspartnere kan utnytte kvalitetsinnholdet og hvilke synergier vi eventuelt kan finne, sier administrerende direktør Erland Bakke i Mediehuset Digital AS, som er glad for at Gamer.no nå er en del av porteføljen til selskapet.

- Vi vet det har vært stor interesse for Gamer.no og den dyktige redaksjonen i det norske medielandskapet. Heldigvis har vi kommet til enighet med Tor-Steinar om den videre driften og nå kan han og resten av redaksjonen fokusere på det viktigste, nemlig det å gi brukerne godt innhold og et engasjerende forum, sier Bakke.

Bred portefølje

Mediehuset Digital AS får nå kontrollen med nok et IT-nettsted som kompletterer den eksisterende porteføljen til selskapet.

- Vi har allerede nettsteder som fokuserer på forbrukerelektronikk, mobiltelefoner og digitalkameraer i henholdsvis Teknofil.no, Mobilen.no og Digit.no. Gamer.no passer sånn sett som hånd i hanske her i Mediehuset Digital AS, sier Bakke.

Glad for konklusjon

Det har vært noen tøffe og aktive uker for Tangedal som nå er glad for at dette er over.

- Endelig har vi funnet en partner som har det rette fokuset og som vil la oss utvikle Gamer.no videre etter våre premisser. Jeg har tro på at Mediehuset Digital og A-pressen kommer til å være en perfekt samarbeidspartner for oss i Gamer.no. Nå gleder vi oss til å realisere mange utrolig spennende ideer, og løfte nettstedet til nye høyder, sier redaktør i Gamer.no, Tor-Steinar Nastad Tangedal.

For mer info:

Administrerende direktør, Mediehuset Digital AS, Erland Bakke: 900 15 200, erland@mediehusetdigital.no

Fagredaktør spill, Mediehuset Digital AS, Tor-Steinar Nastad Tangedal: 414 71 909, tor-steinar@gamer.no

Fakta om Mediehuset Digital AS:

Mediehuset Digital AS er A-pressens vertikalsatsing og er i dag utgiver av Teknofil.no, Teknofil magasin, Mobilen.no, Digit.no, Gamer.no, MyAd og Gulltasten. Mediehuset Digital AS ble etablert september 2007. Selskapet består i dag av 23 ansatte og vil i 2009 omsette for ca 17 MNOK. Nettstedene Teknofil.no, Mobilen.no, Digit.no og Gamer.no har totalt omtrent 140 000 unike brukere per uke (TNS Gallup). MyAd.no er et kontekstuelt annonseprodukt og distribueres mot over 2,3 millioner brutto brukere på nett i Norge. Ytterligere informasjon fås på www.mediehusetdigital.no.

Fakta om Gamer.no:

Gamer.no ble etablert i 2001 av nåværende redaktør Tor-Steinar Nastad Tangedal. Nettstedet har i mange år markert seg som Norges største og viktigste spillnettsted, og drives av tre heltidsansatte og tolv frilansere. Gamer.no omsatte i 2008 for ca. 2,8 MNOK. Den siste måneden har over 40 000 unike brukere besøkt spillnettstedet hver uke, og det ferske diskusjonsforumet har allerede nesten 2 500 brukere og 50 000 innlegg. Gamer.no distribuerer også spillstoff til Dagbladet, HjemmePC og NTB. Ytterligere informasjon fås på www.gamer.no.

Diskuter artikkelen i forumet

Siste fra forsiden