Meitemarkene vender tilbake

Worms returnerer med Ultimate Mayhem i høst.

Britiske Team 17 er et av verdens lengstlevende uavhengige spillstudio. De er hovedsakelig kjent for den flerspillersentrerte actionserien med krigslystne meitemarker, kalt Worms. De har også stått for andre, relativt populære konsepter som Superfrog og Alien Breed. Man rekker å utrette litt av hvert på 21 år.

Les også: Team 17 blir digital utgiver

Nå er de nok en gang tilbake med et nytt prosjekt, og det er igjen meitemarker som står i fokus. Eurogamer melder at et nytt spill i serien, kalt Worms: Ultimate Mayhem, skal utgis til Windows, PlayStation 3 og Xbox 360 i høst.

Worms: Ultimate Mayhem.

Spillet er en kombinasjon av Worms 3D og Worms 4: Mayhem, og kommer til å inneholde alt innhold fra de to spillene. I tillegg skal vi få tilgang til nye brett, gåter og muligheter til å skreddersy meitemarkene. Nettstedet nevner også at kameraet har blitt forbedret, samtidig som man har fått nye stemmskuespillere og flere flerspillerkart. Alt skjer i 3D, og tar altså et steg bort fra seriens klassiske sidevisning.

Ved å skvise alt innholdet fra Worms 3D og Worms 4: Mayhem inn i en digital samlepakke, tilbyr vi den beste samlingen av Worms i 3D, sier Team 17s designsjef om det nye spillet.

Worms 3D utgis i høst en gang, til Windows, PlayStation 3 og Xbox 360.

Siste fra forsiden