Meld deg på The Secret World-betaen

Nå kan man registrere seg for sjansen til å prøvespille storspillet.

Det mystiske massive onlinespillet The Secret World er norske Funcoms foreløpig største satsning. De siste fem årene har de jobbet iherdig med å ferdigstille konseptet, som tar oss med i en alternativ tolkning av vår samtid.

Les også: Vårt intervju med The Secret World-produsenten

Det siste året har de også fått god hjelp av gigantutgiveren EA, som utgir spillet. De jobber hardt sammen for å utgi spillet til neste april.

Bare litt venting igjen, nå.

Nå blir det snart mulighet til å prøve spillet med egne hender. Ifølge en pressemelding har Funcom endelig åpnet dørene for betaregistrering til spillet. Denne skjer på den offisielle hjemmesiden.

Registreringen skjer i sammenheng med et digitalt arrangement kalt «The Secret War», en forløper til spillanseringen. I første fase, som startet i dag, velger man en av tre fraksjoner basert på en personlighetstest. Deretter blir man automatisk påmeldt betaen.

I neste fase utvides konflikten med et nettspill, hvor man gjennom støtte for sosiale medier skal rekruttere venner og kjempe for sin hemmelige forening sammen. Første del av «The Secret War» kommer med ingen lovnader, men i neste fase skal alle som ønsker det få tilgang til betaen. Det er fortsatt ikke kjent når betaen starter.

The Secret World utgis i april 2012 til PC.

Les også: Vårt første møte med The Secret World
Les også: The Secret World er farlig virkelighetstro
Les også: Slik blir kampene i stor-MMOet

Siste fra forsiden