Nytt fra Sonic-skaper

Men hva er det?

Rising Star Games skal gi ut Ivy the Kiwi? i Europa.

Tidligere Sega-man Yuji Naka er mest kjent som en av skaperne av Sonic the Hedgehog, og for noen år siden grunnla han sitt eget selskap, PROPE. Blant deres prosjekter er det søte plattformspillet Ivy the Kiwi?, og Rising Star Games har nå snappet opp Europa-rettighetene til spillet.

Søtt!

Ivy er en merkelig liten fugl, kanskje en kiwi, men ingen er helt sikre. Hun har akkurat blitt klekket ut og er helt alene i verden. For å finne moren sin legger Ivy ut på reise gjennom en rekke ugjestmilde brett fulle av sultne dyr og andre farer.

Du styrer ikke Ivy direkte, men fungerer som verge for henne. Ved å tegne lianer kan du lage veier, plattformer eller skjold som beskytter fuglen fra de mange farene som lusker i brettenes kriker og kroker. Med andre ord dreier det seg om et stort eskorteoppdrag, ikke ulikt spill som Kirby: Power Paintbrush og Lucidity .

Ivy the Kiwi? Slippes på både Wii og DS en gang i løpet av høsten. Spillet kommer både i en fullversjon myntet på butikkene med hundre brett og en nedlastbar miniutgave med femti brett.

Siste fra forsiden