Mer Alan Wake til høsten

Men det er ikke en direkte oppfølger.

De siste dagene har man igjen begynt å spekulere om at et Alan Wake 2 er på vei, og nå har den finske utvikleren Remedy bekreftet at vi snart får mer skrekk med den noe desorienterte forfatteren i hovedrollen.

Fra det første Alan Wake.

Det er imidlertid ikke snakk om et Alan Wake 2, ei heller nedlastbart innhold til dagens spill.

– Ja, det kommer mer Alan Wake! Men dette kommer ikke til å bli Alan Wake 2, og det er heller ikke en "DLC", sier Remedy-topp Oskari Häkkinen ifølge Eurogamer.

Og han fortsetter:

– Flere detaljer sparer vi til vi faktisk skal vise frem spillet.

Det blir trolig under E3 i starten av juni, der Gamer.no selvsagt er på plass.

– Dette spillet vil gi mer til alle Wake-fans der ute, samtidig som det gir nye spillere muligheten til å bli med på moroa, sier Häkkinen.

Remedy kan også avsløre at spillet trolig kommer denne høsten, men man kan ikke bekrefte hvilke plattformer som er aktuelle. Forgjengeren var eksklusiv til Xbox 360.

Det første spillet kom i fjor, etter lang tids utvikling, og tok i hvert fall vår anmelder med storm.

– Vi har ventet lenge på Alan Wake, og resultatet er imponerende. Remedy viser nok en gang hvor flinke de er til å fortelle historier og skape stemning, og kombinere dette med bunnsolid spillmekanikk. Alan Wake inneholder noen av de heftigste sekvensene jeg har opplevd i noe spill til nå, og det må rett og slett oppleves, skrev Joachim Froholt.

Så gjenstår det å se hva slags spill vi får til høsten, kanskje det blir en Kinect-tittel? Eller er det bare den sangomsuste PC-versjonen som kommer?

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden