Feature

Få et eksklusivt Conviction-brett

Mer «Deniable Ops»-action

Vi gir bort et helt nytt flerspillerbrett til alle som vil ha.

Da Splinter Cell: Conviction endelig kom i butikk for en måned siden fikk vi se en mer skyteglad Sam Fischer enn tidligere. Likevel er seriens sjel i god behold, og som spion føler du fortsatt at du er verdens beste på det du driver med.

Høyt og lavt.
Krigsrommet, som du må forsvare i «Last Stand»-modusen.

I tillegg til enspillerkampanjen har Conviction også en veldig morsom flerspillerdel. Spesielt den unike samarbeidsmodusen bør trekkes frem, hvor to spillere deler opplevelsen på samme skjerm eller over nett. Her må man jobbe sammen for å lykkes.

Gratis samarbeidsbrett

Gamer.no har nå fått Norges-eksklusiv tilgang på et nytt, innholdsrikt samarbeidsbrett som foregår i Third Echelons hovedkvarter.

Mange vil kanskje dra kjensel på dette fra enspillerdelen, hvor brettet bestod av en labyrint av kontorer, adkomstveier og gjemmesteder. Nå er det gjenskapt og balansert for skikkelig flerspillermoro. Spillerne kan enten forsvare krigsrommet i «Last Stand»-modus eller bevege seg gjennom mørke korridorer på et farlig oppdrag i «Infiltration» – hvor du er jegeren i stedet for byttet.

Dette unike brettet kan ikke kjøpes for penger, men vi har tilgangsnøkler til alle som vil ha for både PC- og Xbox 360-versjonen. Alt du behøver å gjøre er å fylle ut skjemaet under, så sender vi deg informasjon på e-post:

Se videoklipp fra det nye brettet:

Klarer ikke laste video

Siste fra forsiden