Mer Kane & Lynch i vente?

En jobbannonse kan tyde på det.

Stillingsutlysninger kan tidvis være verdt å følge med på. Mer enn en gang har slike annonser vært det første vi har hørt om kommende titler.

Denne gangen er det IO Interactive som leter etter nye kollegaer. Mer konkret en senior flerspillerprogrammerer som kan bidra til å utvikle en sterk flerspilleropplevelse i et «hittil uannonsert tredjepersonsspill».

Like a glove.

Jobbannonsen har utløst spekulasjoner om at det er et nytt Kane & Lynch som er under utvikling.

Blandet mottakelse

Til tross for blandet mottakelse av forrige tittel i serien, Kane & Lynch 2: Dog Days, har utgiver Square Enix uttalt at Kane og Lynch er for gode rollefigurer til å bare forsvinne. En oppfølger er med andre ord ikke helt uventet.

Her hos Gamer.no fikk Kane & Lynch 2: Dog Days 5 av 10 da vi anmeldte spillet i fjor. Vår anmelder konkluderte med følgende:

– Kane & Lynch 2: Dog Days er ikke et dårlig spill. Det er heller ikke spesielt godt. [...] Utviklerne skal imidlertid ha ros for sitt forsøk på å eksperimentere med den visuelle presentasjonen; eksperimentet er ikke 100 prosent vellykket, men det gir spillet en unik stil som passer godt til selve handlingen.

Les også: Epic leker med nytt konsept

Bildene i artikkelen er hentet fra Kane & Lynch 2: Dog Days.

Siste fra forsiden