Dragon Ball-trio i høst

Mer overmenneskelig slåssing

Tre Dragon Ball-spill får snart Europa-lansering.

Namco Bandai slipper stadig nye spill basert på de populære anime-seriene Dragon Ball og Dragon Ball Z, og nå har de kunngjort tre nye titler som alle skal slippes i løpet av høsten.

Til DS kommer actionrollespillet Dragon Ball Z: Attack of the Saiyans. Dette er basert på Saiyan-delen av Dragon Ball Z, og følger helten Son Goku i hans kamp mot hissige krigere fra verdensrommet. Det blir også originalt innhold om ikke er baser på noen tidligere Dragon Ball-serie.

Slåssespillet Dragon Ball: Raging Blast kommer til Playstation 3 og Xbox 360, og bygger på Budokai Tenkaichi-spillene. Her får vi slåss som forskjellige krigere fra Dragon Ball Z-universet, og det loves vakker grafikk og heftige kamper. Det skal også være mulig å bruke terrenget mer enn tidligere spill i serien, og du kan for eksempel knuse steiner ved å slenge motstanderen din inn i dem.

Wii-eiere får bryne seg på demonkongen Piccolo i Dragon Ball: Revenge of King Piccolo. I denne historien er Son Goku bare en liten gutt, og den skal ha en muntrere og mer humoristisk tone enn spillene basert på Dragon Ball Z.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden