Metal Gear Rising: Revengeance kommer til PC

Heseblesende actionspill til datamaskinen.

Metal Gear Rising: Revengeance kom ut tidligere i år for konsoll, hvor det høstet mye ros. Her på Gamer fikk det en solid nier, og ble karakterisert som et mesterverk.

Raiden til nytt format

Nå er det klart at spillet tar turen til datamaskin. Dette har Metal Gear-skaper Hideo Kojima sagt på den japanske bloggen sin, ifølge nettstedet Eurogamer. Nyheten har også blitt bekreftet av JP Kellams, som er kreativ produsent hos utvikleren Platinum Games.

Er jeg den eneste som tenker Mortal Kombat hver gang jeg hører navnet Raiden?

Vi har imidlertid ikke fått noen ytterligere informasjon om den kommende PC-versjonen.

Metal Gear-serien har tradisjonelt hatt fokus på sniking i skyggene, men Rising gjør ting litt annerledes. Her spiller du ikke gode, gamle Solid Snake, men Raiden fra Metal Gear 2 og 4. Spillet leverer heseblesende sverdslåssing og intense kamper, og spillet har mye til felles med actionspill som Ninja Gaiden og Devil May Cry.

Utviklerne i Platinum Games har laget flere kritikerroste spill, men dette blir deres første utgivelse på PC-formatet. De er kanskje mest kjent som studioet bak actionfesten Bayonetta.

Det har ifølge Eurogamer tidligere vært snakk om at spillet kunne ta turen til PC etter lanseringen av konsollversjonene.

Les også: Anmeldelse: Metal Gear Rising: Revengeance
Les også: Metal Gear Rising får ekstrainnhold

Siste fra forsiden