Metro Exodus kommer nå litt tidligere enn planlagt

Spillet er ferdigutviklet og setter scenen med en ny video.

Metro Exodus er ferdig utviklet, og 4A Games er klar for å skuffe eksemplarer ut døra. Faktisk så klar at utvikleren har sett sitt snitt til å flytte lanseringsdagen frem noen dager, og dermed unngå slipp på samme dag som EAs Anthem.

Verdenen i Metro Exodus er full av trusler.
Deep Silver

Det tredje innslaget i Metro-serien kommer nå én uke tidligere enn planlagt – altså 15. februar. Det er riktignok ikke en mindre travel dato, sett med spilløyne, da Crackdown 3, Far Cry: New Dawn og Jump Force også lanseres den dagen.

Iskalde vandringer i Russland

For å markere spillets nye dato har 4A sluppet en ny video for Metro Exodus, som du kan se i videovinduet over. Videoen er satt sammen av det samme teamet som laget den ikoniske introen til TV-serien Game of Thrones, og selv om den ikke viser noe fra selve spillet setter den scenen for hva slags opplevelse spillere har foran seg.

Metro Exodus tar spillere tilbake til et postapokalyptisk Russland, og følger hendelsene i Metro 2033 og Metro: Last Light. Igjen trer spillere inn i rollen som Artyom, som sammen med andre overlevende må navigere en verden full av skabbete beist og fiendtlige fraksjoner.

Ifølge 4A skal verdenen i det kommende spillet være langt større og enda mer åpen enn hva vi fikk se i noen av forgjengerne. Handlingen strekker seg over et helt år, og byr på ulike utfordringer knyttet til årstider, såvel som en historie som ikke er lineær.

Metro Exodus kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Days Gone snek seg også unna 22. februar.
Sonys zombiespill gikk riktignok andre veien, og kommer nå først i april »

Siste fra forsiden