MicroMachines-skapere med nytt spill

Hevn er et nøkkelord i bilspillet Wrecked.

Supersonic Games er studioet bak racingklassikeren MicroMachines, og de har også stått for det flerspillerfokuserte bilspillet Mashed. Til våren får vi et nytt spill fra britene, nemlig Wrecked: Revenge Revisited.

Spillet kommer på Xbox Live Arcade for Xbox 360 og PlayStation Network for PlayStation 3.

Wrecked handler ikke om raske rundetider, aerodynamikk og perfekte svinger. I stedet må du bruke alle tilgjengelige midler for å vinne, og sabotere løpet for dine motstandere. Her må du ikke bare kjøre superaggressivt, men også brukeen mengde forskjellige våpen for å plage dine motstandere.

Men tro ikke at du nødvendigvis slipper unna med sabotasjen din. Spillere som har blitt eliminert får nemlig fem forskjellige typer luftangrep, som de kan bruke til å ta hevn på den eller de som sørget for at de havnet i ulykken.

Som du sikkert skjønner er fokuset på flerspiller. Opp til fire spillere kan kjøre mot hverandre, enten online eller lokalt. Men spillet har også en enspillermodus, med 24 forskjellige utfordringer.

Wrecked: Revenge Revisited vil utgis av 505 Games, og de er fornøyd med signeringen:

– Med Wrecked beciser Supersonic nok en gang hvor flinke de er til å sette sammen uimotståelige og lettlærte bilspill. Mashed har fortsatt til gode å forbigått hva ren moro angår, og vi er stolte over å kunne bringe en moderne versjon av klassikeren til en ny generasjon, sier Tim Woodley fra 505 Games i en pressemelding.

Mer informasjon finner du nok snart på spillets nettsted.

Siste fra forsiden