Middelalderkamp fra Paradox

War of the Roses byr på blodige onlinekamper.

I går røpet Paradox de første detaljene om spillet som til nå har gått under kodenavnet Project Postman.

Spillet heter War of the Roses, og er et blodig actionspill satt til Rosekrigene i middelalderens England. Disse foregikk mellom 1455 og 1487, og var en slags borgerkrig hvor huset York (symbolisert av en hvit rose) og huset Lancaster (symbolisert av en rød rose) kjempet om tronen i landet, i ekte Game of Thrones-stil.

Spillet gir deg rollen som en ridder, hvor du får kjempe med sverd, slagøks, pil og bue og andre klassiske middelaldervåpen. Fokuset er på flerspillerkamper, men det inkluderes også en historiedrevet enspillermodus.

Vi får også visse rollespillelementer. Ettersom du får erfaring kan ridderen din låse opp ulike oppgraderinger og nytt innhold.

– War of the Roses vil gi spillerne heftig nærkamp ansikt til ansikt, i en stil de sjeldent ser i dagens første- og tredjepersonsskytere. Vi vil dynke spillerne i denne brutaliteten og utfordre dem til å gå tett på og konfrontere motstanderne i dette unike flerspillerspillet, sier produsent Gordon Van Dyke.

War of the Roses skal lanseres i løpet av neste år. Det har i utgangspunktet kun blitt kunngjort for PC, men teknologien bak spillet skal også kunne anvendes på andre plattformer så en konsollversjon er ikke utenkelig. Det er Lead & Gold-skaper Fatshark som utvikler spillet.

Annonseringstraileren.

Siste fra forsiden