Minecraft 1.3 får dato

Store endringer for PC-versjonen.

Mojang har kunngjort at de vil lansere den neste utgaven av Minecraft 1. august i år. Minecraft 1.3 vil inkludere en rekke endringer og forbedringer, og den største nyheten er at enspillermodus ikke lenger er separat fra flerspillermodus. Dette vil gjøre utviklingen langt mer effektiv i fremtiden, og er også viktig for den fremtidige støtten for modifikasjoner som er planlagt. Man kan fortsatt spille alene uten å være på nett, men endringen medfører likevel en ulempe. Å spille i enspillermodus blir nemlig langt mer krevende for maskinen enn det er nå.

Ellers inkluderes massevis av nyheter, inkludert muligheten til å låse opp enspillerbrettet ditt for LAN-spilling, et handelssystem for landsbyboerne man kommer over i spillet, muligheten til å skrive i bøker, ting som kakaoplanter i jungelen, nye trapper og andre nye blokker, en ny edelsten (smaragd) som kun dukker opp i en spesifikk landskapstype, og mengder av reparerte «bugs».

Versjon 1.3 inkluderer nye typer templer.

Nyheter allerede ute

De fleste av nyhetene er faktisk allerede tilgjengelige hvis du velger å laste ned den nyeste betaoppgraderingen for spillet. Hver uke lanserer nemlig Mojang en ny versjon med små og store endringer, men uten noen garanti om at den er stabil. Den nyeste ukentlige oppdateringen ble lansert i dag, og fikser en god del feil siden sist oppdatering.

Hvis du vil ha en fullstendig liste over nyhetene i Minecraft versjon 1.3, kan du stikke innom Reddit.

Ting som må vente på versjon 1.4 inkluderer modifiserings-verktøyet og en fiks for lysproblemene som gjør at spillet genererer noen helt sorte områder. Mojang har forøvrig lagt inn en veldig begrenset eventyrmodus som kun kan nås ved hjelp av en konsollkommando, men ved lansering av 1.3 har den ikke noen skikkelig funksjon i spillet.

Les også: Anmeldelse: Minecraft
Les også: Anmeldelse: Minecraft: Xbox 360 Edition

Siste fra forsiden