Minecraft får egen spillmesse

Minecon skal være en hyllest til den offisielle utgivelsen av spillet.

Med nær tre millioner solgte spill har Minecraft overgått alles forventninger. Indieperlen tjente inn over én million norske kroner i løpet av gårdagen alene, og enmannsprosjektet har skapt fundamentet for et helt eget spillstudio. De jobber blant annet med spillet Scrolls.

Nå avslører spillbladet PC Gamer svenskenes neste store prosjekt – Minecon. Spillmessen, som er dedikert til Minecraft, har riktignok vært kjent en stund, men nå har de første detaljene endelig lekket.

Hvem hadde trodd at dette skulle bli så stort?

Arrangementet blir avholdt på hotellet Mandalay Bay i Las Vegas mellom 18. og 19. november, og er en hyllest til den offisielle utgivelsen av indiespillet. Billettene er fortsatt ikke lagt ut for salg, og man anmodes om å følge med på Twitter-kontoen til Notch for mer informasjon om den offisielle annonseringen av Minecon.

– For meg handler MineCon om å feire utgivelsen av fullversjonen av Minecraft. Jeg ser virkelig frem til å gå opp på scenen og trykke på knappen for å laste opp den endelige utgaven, sier Notch selv til spillbladet i en epost.

Det er fortsatt ikke kjent hva arrangementet skal gå ut på eller hva prisen blir, men ifølge Kotaku har spillets skaper tidligere uttalt at han forventer at det blir masse festing, konkurranser, ulike leker og spørsmålsrunder. Den gangen så 90 dollar, eller i underkant av 500 norske kroner, ut som en realistisk pris.

Minecraft får en offisiell utgivelse den 18. november.

Siste fra forsiden