Minecraft topper Xbox 360-listene

Det er flere som spiller indie-spillet enn Modern Warfare 3 og FIFA 13.

Microsoft har frigitt en liste over de mest aktive spillene på Xbox 360 denne uken. Øverst på toppen troner faktisk konsollutgaven av Minecraft, tett fulgt av Call of Duty: Modern Warfare 3 og FIFA 13. Listen har stort sett vært toppet av diverse Call of Duty-spill de siste årene, og Minecrafts gode plassering markerer første gang et Xbox Live Arcade-spill overgår skyespillgiganten.

Lenger nedover listen finner vi flere innslag av skytespill med fokus på konkurransespilling, slik som Call of Duty og Halo og Battlefield 3. Nyutgitte Borderlands 2 imponerer med en sterk femteplass, mens vi må skrolle helt ned til attende for å finne kritikerroste Dishonored.

Listen baserer seg på unike brukere, altså spill som spilles mens brukere er tilkoblet Xbox Live.

Minecraft på Xbox 360 har fått en knakende god suksess siden lanseringen i mai, og har solgt over fire millioner eksemplar. Dermed er spillet den mest solgte Xbox Live Arcade-tittelen noensinne.

Da vi anmeldte spillet like før nasjonaldagen pekte vi på at spillet slet litt i overgangen fra PC til konsoll, men konkluderte med at Minecraft fremdeles er fantastisk sabla moro.

Les også: Anmeldelse: Minecraft: Xbox 360 Edition Les også: Nå kan 360-eiere også sulte i Minecraft

Siste fra forsiden