Mists of Pandaria har fått utgivelsesdato

Den fjerde World of Warcraft-utvidelsen kommer i september.

Blizzard har annonsert at World of Warcraft: Mists of Pandaria kommer den 25. september til både PC og Mac. Dette er den fjerde utvidelsespakken til det massivt populære nettrollespillet World of Warcraft, som først så dagens lys i 2005.

Allerede nå kan du forhåndsbestille pakken digitalt på Blizzards nettbutikk i Battle.net. Der kan du velge mellom en vanlig digital utgave til 34,99 euro, noe som tilsvarer om lag 260 norske kroner, og en Battle.net-eksklusiv digital deluxe-utgave til 49,99 euro (rundt 375 norske kroner) som inneholder en hel mengde digitale godsaker.

Forhåndsbestillingsannonsen. (Faksimile av Battle.net)

For det første vil du i den digitale spesialutgaven få tilgang på et nytt flyvende ridedyr som er en avart av Imperial Quilen-monsteret. For å utvide Quilen-familien ytterligere vil du også kunne farte rundt med et nytt kjæledyr som kalles Lucky Quilen Cub. Om du er StarCraft II-spiller blir du sikkert også glad for å få noen nye kontoportrett, mens Diablo III-spillere kan pynte kontoen med et nytt pandaren-inspirert banner-merke.

Snadder i fysisk samleutgave

Ønsker du heller å kjøpe en fysisk samleutgave har Blizzard forståelse for det. I tillegg kommer det nemlig en fysisk samlerutgave til 59,99 britiske pund (om lag 570 norske kroner).

Den fysiske spesialutgaven vil først og fremst inneholde alt fra den digitale spesialutgaven, men vil også pakke inn en god del godbiter. I klassisk spesialutgavestil får du her med en kunstbok fra spillet og en bakomfilm på både DVD og Blu-ray, der utvikleren jabber i vei om hvordan det var å lage spillet. En CD med musikken fra spillet følger også med, samt en spesial musematte med portrett av den legendariske «pandaren brewmaster»-en Chen Stormstout.

Utforsk Pandaria-kontinentet

Den nye utvidelsespakken vil la deg spille som en pandalignende rase kalt pandaren, samt utforske en helt ny region for denne rasen som er markant inspirert av østlig kultur. Pandaren-rasen har levd i hemmelighet på det grønne Pandaria-kontinentet i flere tusen år. Siden de vil holde seg nøytrale i rasekonflikten kan du spille pandaren både for Horden og Alliansen.

Det asiainspirerte Pandaria-kontinentet bugner over av farger.

I tillegg introduseres den nye klassen munk, og man skal kunne komme seg til erfaringsnivå 90. Det loves også et nytt talentsystem, en ny utfordrende kamp mot klokken for fem spillere i tidsbaserte grotter, spiller-mot-miljø-scenarioer og et nytt kampsystem for kjæledyr hvor du kan utfordre vennene dine, ikke ulikt Pokémon.

Vi tok en titt på spillet da det ble annonsert i fjor høst, og vår utsendte BlizzCon-journalist var da mest spent på hvordan munkeklassen ville fungere når spillet ble lansert.

Les også: Ny World of Warcraft-utvidelse annonsert Les også: Sniktitt: World of Warcraft: Mists of Pandaria

Siste fra forsiden