MK: Deception med ekstrainnhold på GameCube

Midway har fortalt at GameCube-versjonen av Mortal Kombat: Deception vil komme med en spennende ny mulighet.

Mortal Kombat: Deception er det nyeste slossespillet i den blodige Mortal Kombat-serien. Spillere tilbys fire uavhengige spillmoduser og en rekke nye triks for hver karakter. Spillet kommer til Nintendo sin plattform tidlig neste år, og har allerede blitt lansert til Xbox og PS2.

Nintendo er ikke store på onlinespilling, og GameCube-versjonen av Mortal Kombat: Deception vil ikke komme med onlinemulighetene de andre versjonene har. Dermed har Midway kommet på en annen måte å gjøre spillet litt mer fristende på, nemlig å tilby spilleren muligheten til å spille som en av sjefskarakterene.

Det vil si at du får styre Goro (fælingen med fire armer) og sjefs-sjefen Shao Kahn. Begge de store slemmingene kommer naturligvis med temmelig hardtslående kampbevegelser, og har sine egne brutale "fatalities" (altså ekstra blodige metoder å drepe motstanderern på, etter at han eller hun er slått ut).

Hvorvidt dette er den eneste nye funksjonen GameCube-versjonen får vet vi ikke, men Midway har fortalt at de ønsker å gjøre noe ekstra ut av GameCube-versjonen, i og med at det lanseres senere enn de to andre versjonene.

Siste fra forsiden