Modern Warfare 3 får dedikerte servere

Activision sier de tar PC-publikummet på alvor.

PC-utgaven av Call of Duty: Modern Warfare 3 som kommer i høst vil ha mulighet for dedikerte servere. Dette melder IGN på deres nettsider i dag. I følge IGN forteller Activision at dette henger sammen med et overordnet tiltak om å vise PC-gamere at spillselskapet tar plattformen på alvor.

Dedikerte servere betyr i praksis at spillerne selv kan organisere og opprettholde kamper på egne servere i tillegg til de eventuelle offisielle serverne og kampsøkingen som spillselskapene ofte står for. Dedikerte servere har generelt et rykte på seg for å ha mindre problemer med nettbasert etterslep, siden det er vertserverens egen båndbredde som står for dataoverføringen.

Call of Duty: Modern Warfare 3.

Da det ble kjent at forgjengeren Modern Warfare 2 ikke hadde støtte for dedikerte spillservere i PC-utgaven, var det mange spillere som reagerte med vantro og sinne. Det ble organisert boikotter og underskriftskampanjer, og flere uttalte at de ikke kom til å kjøpe spillet på PC på grunn av denne mangelen.

Tidligere i vår dro vi til London for å se hvordan Call of Duty: Modern Warfare 3 lå an, og tilbakemeldingen var positiv.

– På nåværende tidspunkt virker det som om kampanjedelen byr på et større, bedre, raskere og sterkere Call of Duty, skrev vår utsendte skribent den gangen.

Call of Duty: Modern Warfare 3 slippes 8. november til PC, PlayStation 3 og Xbox 360.

Siste fra forsiden