Konkurranse

Julekalender 2017 - luke 15

Møljeslåssing og Nintendo-stæsj

Det står på menyen i dagens kalenderluke.

Pressmaster/Colourbox/Gamer.no

Har du noen gang drømt om å slakte hundrevis av soldater om gangen mens du spiller som en usedvanlig pen prins eller prinsesse? Nå har du jammen fått sjansen! I dag kan du vinne Fire Emblem Warrior til Nintendo Switch, og hvis det ikke er nok, slenger vi også med en del snasne Switch-effekter.

Fire Emblem Warriors
Øystein Furevik/Gamer.no
Switch-effektene.
Nintendo

Fartsfylt moro til Switch

Fire Emblem Warriors tar rollefigurene fra den velkjente strategiserien, og setter dem inn i den nå velprøvde Dynasty Warriors-formelen. Tidligere har Legend of Zelda fått samme behandling, og nå er det altså Marth, Roy og gjengen som skal til pers.

Spillet ble godt mottatt av oss, og ble belønnet med åtte av ti poeng på karakterskalaen vår. Anmelder Øystein Furevik berømmet spillet for å være underholdende og vanedannende på tross av det noe bisarre premisset.

Hvis du trenger noe fartsfylt å spille på Switchen i romjulen, er dette en kalenderluke du bør hive deg på.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på onsdager.

Spillrulett
74 har spilt i dag

74 har spilt, slår du snittet?

Siste fra forsiden