Monsterslakt i Blades of Time

Konami med nytt actionspill.

Konami har tidligere teamet opp med russiske Gaijin Entertainment for flyspillet Birds of Steel, og nå er det klart at Gaijin også jobber med et tredjepersons actionspill for den japanske utgiveren.

Dette heter Blades of Time, og skal lanseres for Xbox 360 og PlayStation 3 tidlig neste år. Spillet følger Ayumi, den lettkledde skattejegeren noen kanskje husker fra spillet X-Blades, på en destruktiv reise gjennom en mystisk og farlig øy.

Denne øya preges av kaotisk magi, men det har naturligvis ikke hindret Ayumi i å lete etter skatter der. Uheldigvis møter hun på en hel hær av onde monstre, som ønsker å ta knekken på alt levende. Det å rømme fra øya viser seg svært vanskelig, så hun har ikke noe annet valg enn å slåss.

Ayumi kan lære over 40 forskjellige egenskaper på sin vei gjennom spillet, og hun kan også skru tiden tilbake og lage en klone av seg selv. Dette kan hjelpe når hun møter horder av fiender, eller når hun må løse nøtter.

Hun behøver uansett ikke å spille gjennom kampanjen alene. Spillet skilter nemlig med samarbeidsspill. Ordinær flerspiller støttes også.

Spillet skal by på underholdende personligheter og varierte, flotte miljøer. Vi får utforske jungler, snødekte vidder, eldgamle byer og templer og til og med svevende øyer.

Siste fra forsiden