Mørkt rollespill satt til The Dark Eye-universet

Blackguards følger en mann som har blitt dømt for mord.

Tyske Daedalic Entertainment annonserte nylig sitt neste pek-og-klikk-eventyr, Memoria. Det spillet er satt til fantasiverdenen Aventuria, fra The Dark Eye-universet. Nå har Daedalic røpet at de har nok et The Dark Eye-spill på gang, denne gangen et turbasert rollespill.

Spillet heter Blackguards, og skal være langt mørkere enn de typiske Daedalic-spillene. Handlingen foregår langt syd i Aventuria, hvor du får rollen som en mann som har blitt dømt for mord. Han reiser gjennom den usiviliserte villmarken sammen med en gjeng mer eller mindre trofaste kompanjonger, inkludert en halv-alv med et rusproblem og en i overkant sexfokusert trollmann. Selv om denne gjengen ikke minner alt for mye om typiske rollespillhelter, er det de som må redde landet sitt når en ny trussel dukker opp.

Slik kureres araknofobi i Aventuria.

Vi loves en spennende historie som beveger seg i mange uventede retninger underveis, og er full av «tvil, svik, og tap». I tillegg skal spilleren få flere vanskelige dilemmaer å bryne seg på.

Kamp blir også en viktig del av spillet, og den turbaserte slåssingen finner sted på over 170 unike slagmarker. Miljøene skal være fulle av interaktive objekter og by på strategisk komplekse situasjoner, sier Daedalic i pressemeldingen sin.

Blackguards skal etter planen lanseres i løpet av sommeren. Det kommer til Windows-baserte PC-er.

Les også: Anmeldelse: The Dark Eye: Chains of Satinav
Les også: Anmeldelse: Drakensang: The Dark Eye

Siste fra forsiden