Demo: Gobliiins 4

Morsom hjernetrim

Det er tid for et nytt eventyr med småtrollene fra Goblins-serien.

På nittitallet hadde den franske utgiveren Coktel Vision suksess med Goblins-trilogien, en serie eventyr/hjernetrimspill hvor vi fulgte noen merkelige småfolk som stadig havnet i trøbbel. Nå er serien tilbake.

Gobliiins 4 er et eventyrspill med massevis av utfordrende nøtter. Her må de tre gobliinene Stucco, Tchop og Purlius lete etter kongens forsvunne kjæledyr, Riri. De tre heltene har alle forskjellige egenskaper. Stucco kan flytte på ting, Tchop kan bære ting, mens Purlius kan bruke magi.

Sammen må de utforske en fargerik og fantasifull verden full av feller, farlige monstre og spennende utfordringer. Som tidligere loves vi en eksotisk presentasjon, massevis av visuell humor og et gameplay som skal sette de små grå på prøve.

Den ferske demoen gir deg anledning til å teste hvordan det fjerde spillet i serien arter seg, selv om de tidlige oppgavene du får servert sannsynligvis ikke byr på noen store problemer. Installasjonsfilen er på 100 MB.

Mer informasjon finner du på det offisielle nettstedet. Gobliiins 4 kan kjøpes hos Impulse og GamersGate, samt utenlandske nettbutikker som Play.com.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden