MotoGP

Kjedelig grafikk
Grafikken i spillet er platt og kjedelig. Selv om spillet er i 3D, fremstår banedesignet som veldig flatt og uinspirert. For det meste er banene flate, med et og annet stygt designet bygg poppende opp i veikanten, helt plutselig, drøye tyve meter foran deg. Dette gjør at lysten til å spille en bane om igjen blir svært liten, og det at de fleste banene fremstår svært like er heller ikke et pluss. Motorsyklene og førerne er stygge og kornete, og ligner lite på det de skal forestille. Det ser mest ut som om det er karer dekket med forskjellige farger maling som kjører på hjemmelakkerte mopeder. Selv om N-Gage er langt fra så kraftig som Xbox og PS2, burde det være mulig å lage et spill som ser mer spennende og tiltalende ut enn dette.

Lydbildet er ikke av de verste, selv om både musikk og lydeffekter blir noe repeterende etter hvert. Det er lite variasjon i effektlyder på de forskjellige motorsyklene, og bremser du i høy hastighet høres det mer ut som om du har satt i gang en sirkelsag. Musikken i MotoGP fremstår som en blanding av jazz og rock, og er faktisk ganske fengende å høre på. Antallet låter er derimot ikke like imponerende, og det tar ikke lang tid før nytelsen går over, og du begynner å føle at melodiene borer seg inn i skallen din som et trykkluftbor.

Konklusjon
MotoGP til N-Gage kommer aldri til å bli noen klassiker, og det fortjener det heller ikke. Spillet inneholder altfor lite dybde, valgmuligheter og spillbarhet. Det eneste som holder spillet oppe er en god flerspillerdel. Med flere og bedre designede baner, flere spillvalg, bedre spillbarhet, bedre fartsfølelse og en mindre grøtete grafikk, ville dette spillet kunne blitt mye bedre. I mangel på bedre alternativer er nok dette likevel det beste motorsykkelspillet på N-Gage. Mens vi venter på en bedre tittel er det kun et råd å gi: Ikke kjøp dette før du eventuelt har prøvd det, ellers kan du ende opp som en angrende kjøper.

Vurdering

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen