Mount & Blade får oppfølger

De første glimtene av Mount & Blade 2 har dukket opp.

De tyrkiske utviklerne av middelalderspillet Mount & Blade ble nylig intervjuet av et nettsted i hjemlandet sitt. Der røpet de at det PC-eksklusive rollespillet har solgt over én million eksemplarer så langt, og at en oppfølger er på vei.

I forbindelse med intervjuet dukket det opp en video med litt video fra en tidlig versjon av Mount & Blade 2. Denne viser i praksis veldig lite, men vi får blant annet se at utviklerne legger en god del mer arbeid i figurene enn det som var tilfelle i originalspillet.

Svært tidlig film fra spillet.

Skal vi dømme etter hvor uferdig spillet virker i videoen må vi nok belage oss på en god ventetid før Mount & Blade 2 kommer ut. Men spillets tilhengere setter utvilsomt pris på å vite at oppfølgeren er på vei.

Mount & Blade og Mount & Blade: Warband er frie rollespill der du slippes løs i en middelalderverden som heter Calradia. Her kan du reise fritt rundt og tjene til livets opphold som leiesoldat eller handelsmann, og du kan også bygge opp din egen personlige hær og sette ditt preg på spillets dynamiske verden.

Vi har også fått et tredje Mount & Blade-spill, With Fire & Sword, men dette ble utviklet av et annet team og foregår i middelalderens Øst-Europa.

Siste fra forsiden