Fragile til Europa

Mutters alene

Det Wii-eksklusive eventyrspillet har endelig fått europeisk utgiver.

Rising Star Games har som målsetting å bringe oss europeere diverse produkter fra det japanske spillmarkedet, og nå har de offentliggjort en fersk og lovende anskaffelse. De har nemlig sikret de europeiske rettighetene til Tri Crescendos Fragile: Farewell Ruins of the Moon.

Fragile foregår i en verden hvor menneskeheten har blitt utryddet av en mystisk katastrofe. Den lille gutten Seto tror han er den eneste som er igjen, men en dag møter han ei mystisk jente som heter Ren. Like etter de møtes forsvinner Ren, og Seto drar av sted for å finne henne igjen.

Selv om verdens menneskelige befolkning har forsvunnet er det nok av underlige vesener og gjenferd i den. På sin reise må Seto omgåes både vennligsinnede og ondskapsfulle ånder, mens han utforsker ruiner på jakt etter spor som kan føre ham Ren eller avsløre hva som egentlig skjedde med menneskeheten.

Spillet er eksklusivt til Wii, og du brukerblant annet den bevegelsefølsomme kontrollen til å utforske. Den styrer både en lommelykt og en sensor som lar deg oppdage usynlige ånder i de skyggefulle ruinene du besøker.

Fragile: Farewell Ruins of the Moon skal slippes en gang i løpet av første kvartal 2010.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden