Mye tyder på at PUBG er på vei til PlayStation 4

Det sørkoreanske sensurorganet slår til igjen.

PUBG Corp./Sony/Gamer.no

Ni måneder etter at Playerunknown's Battlegrounds (PUBG) kom til Xbox One – vel og merke i early access-format – kan det se ut som skytespillet er på vei til PlayStation 4. Det er om vi kan tro Sør-Koreas organisasjon for aldersklassifisering av spill.

PUBG har lenge vært konsolleksklusiv på Xbox One.
Microsoft

En oppføring for PUBG på PlayStation 4 ble denne uken oppdaget på nettsiden til det sørkoreanske sensurorganet. Det er ikke første gang organisasjonen har avslørt kommende spill, og mye tyder derfor på at informasjonen stemmer.

Utvikler PUBG Corp. har foreløpig ikke kommet med en offisiell uttalelse.

Fullversjon på Xbox One

Helt siden det ble kjent at PUGB skulle komme til Xbox One, har det vært spekulert i om spillet også ville finne veien til PlayStation 4. Utvikleren har hele tiden omtalt samarbeidet med Microsoft som en slags eksklusivitetsavtale, men har samtidig aldri nektet for en fremtid på andre konsoller.

I begynnelsen av september fikk spillet sin fullverdige lansering på Xbox One. Det er ikke utenkelig at eksklusiviteten kun var begrenset til PUBGs tid i Microsofts early access-program, men for å komme til bunns i saken må vi nok pent vente på en kommentar fra PUBG Corp.

Vi har kontaktet utvikleren og oppdaterer saken når vi hører noe.

PUBG har det ikke helt greit på Xbox One X.
Utvikleren måtte redusere grafikkvaliteten for å bedre spillets ytelse »

Siste fra forsiden