Reduserer grafikkvaliteten for PUBG på Xbox One X

Utvikleren prøver å rette på spillets ytelsesproblemer.

PUBG Corp.

Playerunknown's Battlegrounds (PUBG) fikk omsider sin offisielle lansering på Xbox One denne måneden, men de første ukene har vært langt fra problemfrie. Særlig på den kraftigere Xbox One X-maskinen har spillet slitt med ujevn bildefrekvens, og for å få bukt med problemet går PUBG Corp. nå drastisk til verks.

I et åpent brev til spillerne kunngjorde utvikleren denne uken at grafikkvaliteten på Xbox One X-versjonen skal reduseres, i et forsøk på å forbedre ytelsen. I hovedsak er det lys- og skyggeeffekter som rammes, mens oppløsning og teksturer forblir de samme.

Hvordan PUBG vil se ut på Xbox One X med de nye endringene kan du se nederst i artikkelen.

Kun midlertidig

Utvikleren beklager endringen, spesielt overfor de som ikke er påvirket av ytelsesproblemene. Teamet forsikrer om at dette kun er en midlertidig løsning, men kan ikke si noe om når en permanent løsning er ventet.

– Vi jobber med en permanent løsning for Xbox One X som vi kan implementere en gang i fremtiden. Denne vil tilrettelegge for to forskjellige typer spillere: de som foretrekker bedre grafikk og de som foretrekker bedre ytelse, skriver PUBG Corp.

Endringene i grafikken rulles ut 18. september, som del av en ny oppdatering for spillet. Den samme oppdateringen introduserer også en War-modus,

Siste fra forsiden