Fullversjonen av PUBG er omsider klar for Xbox One

Den ferdige versjonen av PUBG kom ut til PC allerede i desember i fjor, men på Xbox One-plattformen har det populære skytespillet latt vente på seg. På Gamescom-messen fikk vi imidlertid endelig datoen.

PUBG går ut av Game Preview-fasen og lanseres i den endelige 1.0-fullversjonen på Xbox One den 4. september. Dermed er det altså rett rundt hjørnet. En video om arbeidet med Xbox-versjonen ser du øverst i artikkelen.

Kommer med Sanhok og War-modus

Utvikleren skal selvsagt fortsette å jobbe på spillet, akkurat som på PC-plattformen, men lanseringen innebærer at grovarbeidet med tekniske forbedringer og stabilisering nå er unnagjort.

PUBG Corp

1.0-versjonen av PUBG til Xbox One vil by på det nye Sanhok-kartet som ble lansert til PC-plattformen i juni. Dette er et mindre kart som legger til rette for høyere tempo og intensitet, og med nye våpen, kjøretøy og dynamiske væreffekter.

Xbox One-spillere får nå også anledning til å leke seg med War Mode-modusen, den «deathmatch»-aktige Battle Royale-modusen hvor spillerne jakter hverandre i en statisk sone.

Ellers introduseres også spillvaluta i den endelig Xbox-versjonen av spillet, som kan brukes til å kjøpe kosmetiske gjenstander, og Achievements som du har opptjent i Game Preview-versjonen blir med over i den fulle versjonen av spillet.

1.0-versjonen til Xbox One blir tilgjengelig både i fysisk utgave og digitalt.

Les også: Sanhok har gitt nytt liv til PUBG »

Siste fra forsiden