Mysterie på en fremmed planet

I Lifeless Planet får du leke astronaut.

Lifeless Planet er et actioneventyr hvor du spiller en astronaut på en viktig reise. Menneskene har funnet en planet utenfor vårt eget solsystem, som tilsynelatende kan støtte liv. Men når du lander på planeten oppdager du at den er øde og ugjestmild.

De andre astronautene har forsvunnet, og du er alene på planeten uten noen måte å komme tilbake til jorden på. I dine forsøk på å finne kollegaene dine snubler du imidlertid over noe merkelig: Et forlatt, sovjetisk laboratorium.

Mysteriet blir raskt farlig, for planeten er tydeligvis ikke så livløs som den fungerer. Og når ei ung jente plutselig redder deg fra å bli drept er forvirringen total. Har du funnet en sovjetisk koloni tjue lysår fra jorden? Og hva har egentlig skjedd her?

Lifeless Planet startet som et uavhengig Kickstarter-prosjekt, men har nå funnet en utgiver i form av Lace Mamba Global. Utenom detaljene om handlingen har ikke utviklerne sagt særlig mye om hvordan spillet skal foregå, men det virker som det vil fokusere på utforskning av store og åpne omgivelser.

Spillet skal etter planen lanseres i løpet av årets fjerde kvartal. Det kommer i første omgang til PC og Mac, og mobilversjoner skal lanseres senere. Du kan sjekke utviklernes nettsted for mer informasjon.

Siste fra forsiden