Nytt Prince of Persia til våren

Mystisk tittel

Sands of Time-historien fortsetter i The Forgotten Sands.

Med Prince of Persia: The Two Thrones i 2005 konkluderte Ubisoft The Sands of Time-trilogien som startet med 2003-utgaven av Prince of Persia. En helt fersk historie med en ny prins begynte i 2008, men nå vender Ubisoft tilbake til den forrige prinsen med Prince of Persia: The Forgotten Sands.

Dessverre vil ikke Ubisoft utdype hva dette spillet dreier seg om. Er det en oppfølger? En forhistorie? En ny utgave av Prince of Persia: The Sands of Time? En nettside har åpnet for spillet, men alt vi får vite der er at det skal avdukes på årets Video Game Awards.

Det vi vet er slippmåneden. The Forgotten Sands lanseres i løpet av mai, som også er måneden Prince of Persia: The Sands of Time-filmen settes opp på kino i Statene. En kikk på en av filmens plakater viser Jake Gyllenhaal med en klesdrakt ikke ulik den som er avbildet på det nye spillets hjemmeside. Kanskje det er snakk om et lisensspill knyttet mer opp mot filmen enn The Sands of Time-trilogien?

Svaret får vi 12. desember, når Video Game Awards 2009 sendes. The Forgotten Sands slippes på både stasjonære og håndholdte konsoller, men spesifikke plattformer er ikke nevnt.

Siste fra forsiden