Ny PS3 på vei?

Mystiske bilder

Bilder fra Kina viser visstnok en ny modell.

Sony har som vane å relansere sine stasjonære konsoller i slankere, billigere utgaver, men hittil har det skjedd fire-fem år inn i maskinens levetid. Nå har det dukket opp en rekke bilder som visstnok viser en ny PlayStation 3-modell, bare et par år etter maskinen ble sluppet på markedet.

Ifølge 1UP stammer bildene fra et kinesisk forum, og skal angivelig ha blitt tatt i en fabrikk. På bildene ser vi en rekke plastdeksler med inngraverte PS3-logoer, samt en eske for en slankere Playstation 3-modell med en harddisk på 120 GB.

Det kan selvsagt også tenkes at bildene viser en billig, kinesisk kopi av Playstation 3. Logoen på dekslene er ikke den Sony bruker nå, men merket som kan skimtes på konsollens front er det offisielle Playstation merket.

Sony har akkurat uttalt at de ikke har planer om en ny Playstation 3-modell, men hvis bildene er ekte er den nye utgaven tydeligvis et godt stykke inn i produksjonsfasen. Dermed blir det kanskje en bekreftelse eller avkreftelse på årets E3-messe, selv om Sony antagelig kommer til å kommentere saken før den tid.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden