Nå blir det slutt på å stjele «kills» i Playerunknown's Battlegrounds

Flerspillerskyteren vil belønne spilleren som gjør grovarbeidet.

Bluehole

Playerunknown's Battlegrounds får snart en ny mekanikk, som skal gjøre det vanskeligere for lagkamerater å stjele «kills» fra hverandre. Det kom frem i en Twitch-sending med utvikler «smookie» denne uken.

Irriterende lagkamerater blir snart ikke like irriterende.
Bluehole

Per i dag føres ethvert drap opp i statistikken til den som avfyrte det siste og avgjørende skuddet. Det kan til tider virke ganske urettferdig, spesielt om det var en annen spiller som gjorde mesteparten av jobben.

Med den kommende «assist»-mekanikken belønnes spillere med et kryss i drapsstatistikken dersom de svimeslår en fiende og en lagkamerat fullfører jobben. Dermed slipper man å ta unødvendige sjanser for å sikre seg sin rettmessige «kill» før han irriterende vennen dukker opp og spolerer alt.

«smookie» påpeker riktignok at om en spiller fra et annet lag setter inn nådestøtet, får man ingen ting. Med andre ord er det fortsatt ulurt å leke med maten, og spillere gjør lurt i å knerte fiender så raskt som mulig.

«Assist»-mekanikken er bare én av flere nyvinninger som er på vei til Playerunknown's Battlegrounds. Bluehole har tidligere bekreftet at spillet vil få en reprisefunksjon, og en zombiemodus skal også være på vei.

Playerunknown's Battlegrounds er tilgjengelig i Early Access på PC, og kommer til Xbox One mot slutten av 2017.

Vi prøvde Playerunknown's Battlegrounds tidligere i år.
Les vår sniktitt på skytespillfenomenet her »

Siste fra forsiden