Konkurranse

Julekalender 2020

Nå er luke 10 åpnet

En ny premie venter bak dagens luke.

Pressmaster/Colourbox/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

Spillmus fra Omen

Luke ti skjuler en trådet Omen Vector-spilmus. Musa kobles til PC-en via USB, og har en rekke funksjoner som passer til spillere. Blant annet kan man justere vekten med opp til 25 gram hvis man foretrekker en litt tyngre spillopplevelse. I tillegg bruker musen en Omen Radar 3-eSport-sensor designet med Pixart, som byr på 16 000 DPI. Du kan selv programmere seks knapper til å gjøre det du vil, og tilpasse din egen spillopplevelse.

Premien er levert av Omen by HP.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Spillrulett
8 har spilt i dag

Gjenkjenner du spillet?

Siste fra forsiden