Nå har Metal Gear Solid 4 fått troféer

Konami slapp oppdatering til det fire år gamle spillet.

I en pressemelding i dag kunne Konami fortelle at det fire år gamle spillet Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots nå har fått troféer. Solid Snake-fans kan dermed nå rulle gjennom spillet enda en gang med mål om å samle inn hele 34 troféer for å høste heder og ære blant sine PlayStation Network-venner. Vi fikk først nyss om denne oppdateringen for et par uker siden.

I følge Eurogamer veier oppdateringen hele 516 MB, mens de 34 troféene er inndelt i 15 skjulte troféer, sju bronse, åtte sølv og tre gull.

Nå kan du ta Snake med på troféjakt.

Dermed greide mange entusiastiske fans å oppnå det de ønsket seg, selv om oppdateringen kommer flere år senere enn håpet. Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots fikk for øvrig en knallsterk anmeldelse her på Gamer.no, og anmelder Øystein Furevik følte da at spillet var så sterkt at det var verdt å skaffe seg en PlayStation 3 for det.

Nylig kunne seriens tilhengere også kose seg med å gjenoppleve seriens tidligere spill, men denne gang i HD. For bare et par måneder siden ble Metal Gear Solid HD Collection lansert, selvfølgelig da med full trofé-støtte og oppgradert grafikk. Vår anmelder følte absolutt at spillene var verdt å oppleve både for uinnvidde óg hardbarkede fans.

Les også: Anmeldelse: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots Les også: Bedre sent enn aldri

Siste fra forsiden