Nå kan Diablo III-nykommere spille forbi første akt

Blizzard har rettet feilen som rammet nye digitale kjøpere.

Forrige fredag rapporterte vi om hvordan den nyeste Diablo III-oppdateringen sørget for at nykommere som kjøpte spillet digitalt måtte vente opp til tre døgn før de kunne ta del i flere av spillets funksjoner, for eksempel auksjonshuset og bytting av gjenstander. Dette skulle i følge Blizzard hjelpe med å forhindre uhumskheter og svindelforsøk.

Det mest problematiske med denne oppdateringen var likevel en uheldig utilsiktet konsekvens der nye digitale kjøpere ikke kunne spille forbi første akt. Dermed måtte man vente til kjøpet var godkjent fra Blizzards side før man kunne spille videre.

I følge en oppdatering på forumet (via Kotaku) har nå dette problemet blitt løst, og digitale debutanter kan nå spille seg videre forbi slutten på første akt uten store problemer. De andre restriksjonene er fremdeles gjeldende.

Kritiker- og salgssuksess

Da Diablo III ble sluppet i mai klinket vår anmelder til med en 9/10-karakter, og meldte om at «til tross for sine svakheter og manglende nyskapning, er Diablo III intet annet enn en fantastisk godt gjennomarbeidet klassiker.»

Spillet har også solgt som hakka møkk siden utgivelsen, og har kunnet skryte på seg rekorden for flest solgte spill ved lansering. Totalt 4,7 millioner ivrige fans hadde skaffet seg tilgang på spillet den første dagen, og etter den første uken hevdet Blizzard å ha 6,3 millioner aktive spillere på serverne sine.

Les også: Anmeldelse: Diablo III Les også: – Diablo III på konsoll blir veldig morsomt

Siste fra forsiden