Nå kan du endelig spille Grand Theft Auto IV på Xbox One

Inkludert begge ekstrapakkene med innhold.

Xbox One-eiere som ikke har fått nok etter Grand Theft Auto V kan nå gyve løs på forgjengeren.
Take Two

Bakoverkompatibiliteten til Xbox One, som altså gir mulighet til å spille Xbox 360-spill på den nye konsollen, har virkelig slått an. Nå blir det kanskje enda mer populært. Enda en stortittel har nemlig blitt lagt til listen, kan Microsoft nå opplyse om.

Rockstars særdeles kritikerroste Grand Theft Auto IV er det seneste tilskuddet på den stadig voksende listen over bakoverkompatible spill som kan spilles på Xbox One.

Både hovedspillet og tilleggspakken Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City kan nå spilles på konsollen. Tilleggspakken inneholder de to utvidelsene The Lost and Damned og The Ballad of Gay Tony, hvorav begge fikk god mottakelse i sin tid.

Grand Theft Auto IV.
Take Two

Populær funksjon

Dersom du allerede eier en digital utgave av Grand Theft Auto IV har du tilgang via «Ready to Install»-seksjonen på Xbox One, og dersom du eier en fysisk versjon må du putte denne inn i konsollen for å laste ned spillet på maskinen. Du kan også overføre lagringsfilene som du har lagret i nettskyen via Cloud Saved Games-funksjonen på Xbox 360.

Listen over bakoverkompatible spill på Xbox One teller nå godt over 300 titler og har blitt en stor suksess. I desember i fjor kunne Microsoft melde at nesten 50 prosent av Xbox One-eiere spiller Xbox 360-spill på konsollen.

Nye titler legges til hele tiden, og ifølge Microsoft er det de høyest rangerte og mest populære spilltitlene som prioriteres først. Som det kom frem under Gamescom-messen i 2015 er det imidlertid ikke alle utgivere som har kastet seg på prosjektet, så en del spill vil nok dessverre også utebli.

Når det gjelder erkekonkurrenten PlayStation 4 foreligger det for øvrig ingen planer fra Sonys side om å gjøre denne plattformen bakoverkompatibel.

Rockstars neste stortittel er Red Dead Redemption 2: Nå finnes det litt mer informasjon om spillet »

Siste fra forsiden