Nå kan du hjelpe til med å forbedre Battlefield 4

EA ønsker assistanse fra spillerne.

EA

EAs stortittel Battlefield 4 har på ingen måte gitt spillerne en problemfri opplevelse. Kort tid etter lanseringen i fjor ble det meldt om at spillet krasjet med høy hyppighet, for litt siden kom det rapporter om en irriterende bug, og nylig forsøkte EA å fikse den såkalte strikkeffekten i spillet.

Nå ser det ut til at EA har planer om å bli litt mer proaktive når det gjelder å forebygge flere feil i Battlefield 4 fremover. På den offisielle Battlefield-bloggen meldes det nemlig om et nytt konsept hvor brukerne kan hjelpe til med å forbedre spillet.

Konseptet heter Community Test Environment (CTE) og er et tilbud hvor spillere inviteres til å være med på å teste ut nye idéer og løsninger i Battlefield 4, for deretter å gi tilbakemeldinger og tips før de bygges inn i selve spillet.

Nå kan publikum hjelpe til med å løse BF4-problemene.

Kun for premium-medlemmer

CTE skal i første omgang kun bli tilgjengelig for premium-abonnenter på et begrenset antall servere, og krever at brukerne laster ned en egen klient. Ifølge påmeldingssiden er de ledige plassene allerede fylt opp, men EA skriver at de har planer om å gjøre CTE tilgjengelig for flere spillere etter hvert, og interesserte oppfordres til å søke om plass igjen senere.

Tanken bak CTE-idéen er å legge til rette for å angripe problemer med spillet så tidlig som mulig basert på raske og løpende tilbakemeldinger fra spillere. Det første EA skal fokusere på å forbedre med den nye idéen sin er nettkoden, som blant annet omfatter ting som treffregistering og andre nettverksrelaterte problemer.

Mer informasjon om retningslinjene til CTE kan du finne på Battlefield-forumet.

Epic Games vil også inkludere publikum:Nå kan du delta i utviklingen av det nye Unreal Tournament-spillet »

Siste fra forsiden