Nå kan du operere Heavy-soldaten fra Team Fortress 2

Surgeon Simulator 2013 har blitt utvidet.

Surgeon Simulator 2013 ble laget under årets Global Game Jam, en spillutviklingskonkurranse hvor en rekke utviklere fra hele verden fikk 48 timer på seg for å lage et mer eller mindre velfungerende spill. Her får du rollen som kirurg, og må gjennomføre en hjertetransplantasjon. Problemet er kontrollsystemet, som gjør selv den mest rutinemessige delen av operasjonen til et aldri så lite mareritt for pasienten – men hysterisk morsomt for «kirurgen».

Spillet ble raskt svært populært på nettet, og utviklerne bestemte seg for å lage en utvidet, kommersiell versjon. Den inkluderer en rekke forskjellige operasjoner, og massevis av andre forbedringer.

Bedøvelse?

Møt feltlegen fra Team Fortress 2

Nå har Surgeon Simulator 2013 vokst enda litt mer. I en gratis oppdatering har nemlig skaperne integrert to av de populære figurene fra Valves Team Fortress 2. Den ene av disse er selvsagt feltlegen, som står for kuttingen, mens det er den store Heavy-soldaten ligger på operasjonsbordet og skal kuttes i. Legen får også tilgang til Team Fortress 2-inspirerte hjelpemidler underveis.

Oppdateringen skal være inspirert av promovideoen Meet the Medic, der den småskumle legen utfører eksperimentell kirurgi på Heavy-soldaten.

Surgeon Simulator 2013 er tilgjengelig for Windows, OS X og Linux, og som samarbeidet med Valve indikerer selges det på Steam. Spillet havnet opprinnelig på distribusjonskanalen gjennom Greenlight-systemet. Mer informasjon finner du på spillets nettsted, og en kjapp trailer for oppdateringen ser du under artikkelen.

Les også: Hva tenkte spillutviklerne på her?
Les også: Hva skjer når Sonic møter spionen fra Team Fortress 2?

Siste fra forsiden