Nå kan du prøve The Elder Scrolls: Legends

Bethesda har lansert åpen betatest for samlekortspillet.

Bethesda

Etter flere måneder med lukket testing av The Elder Scrolls: Legends har Bethesda lansert en åpen betatest for samlekortspillet. Betaen er foreløpig kun tilgjengelig på PC, selv om spillet også skal komme til flere plattformer etter hvert.

Alt du må gjøre for å delta er å laste ned «launcher»-programmet Bethesda.net, opprette en spillkonto og deretter kan du spille så mye du vil. I motsetning til den lukkede betaen krever Bethesda ikke at du skriver under på en taushetserklæring for å få tilgang til den åpne testen.

Litt annerledes

Slik skal The Elder Scrolls Legends se ut.
Bethesda

The Elder Scrolls: Legends er Bethesdas svar på Hearthstone, og ved første øyekast virker nok de to spillene ganske like. Små forskjeller er det imidlertid, som for eksempel at brettet er delt inn i to baner og at kortstokkene man bruker er en del større.

I The Elder Scrolls: Legends kan man enten spille kortene sine på høyre eller venstre side av brettet, som gir spillet en ny strategisk dimensjon. Kortene på bordet kan kun angripe fiender i sin bane eller motspillerens helt, og i tillegg har hver bane spesielle egenskaper som påvirker spillets gang.

Kortstokkene man bruker består av 50 kort, sammenlignet med bare 30 i Hearthstone. Ifølge Bethesda byr deres spill på mer variasjon i kortene, som igjen endrer måten hver kamp utspilles og hindrer at man ser de samme kortene igjen og igjen.

På den annen side betyr flere kort trolig at det tar lengre tid å sette seg skikkelig inn i spillet, og at det kan bli vanskeligere å finne frem til en kortstokk som passer akkurat deg. For å hjelpe på dette har utvikleren bestemt at spillere aldri vil gå ned i rang som følge av tap, noe som gjør det litt mindre smertefullt å prøve seg frem med nye kombinasjoner.

Bethesda sliter med Fallout 4 på PlayStation 4.
Spillets modderverktøy har fortsatt problemer på Sony-konsollen »

Siste fra forsiden