Nå kan du teste Crysis 3

Den åpne betatesten har startet.

Førstepersonsskyteren Crysis 3 er rett rundt hjørnet, og selv om manges fokus vil være på fortsettelsen av historien om de utenomjordiskes invasjon av New York, skilter spillet i likhet med sine forgjengere også med en omfattende flerspillerdel. Denne kan du nå teste, i en åpen beta som startet i går og varer frem til og med 12. februar.

Betaversjonen skal være designet for å gi en smakebit av den komplette flerspilleropplevelsen i spillet, samtidig som utviklerne skal samle feedback fra spillerne. Testen inkluderer to spilltyper, «hunter» og «crash site».

I «hunter»-modus må opp til fjorten CELL-soldater forsøke å holde seg i live lenge nok til å bli evakuert. Samtidig vil to usynlige jegere prøve å ta knekken på dem. Hvis en jeger får tatt en soldat vil soldaten gjenfødes som en jeger, og gjøre det enda vanskeligere å være overlevende soldat.

«Crash site» er mer tradisjonell. Her må lagene kjempe om kontrollen over ulike steder på spillbrettet. På disse stedene befinner det seg krasjede romskip, og så lenge et lag har kontrollen over en slik kan de bruke skipets våpen for å forsvare seg.

To spillmiljøer

Det hele foregår i to forskjellige spillmiljøer. Museum er en komplisert, ødelagt bygning i restene av Manhattan, mens Airport er en åpen flyplass der naturen for alvor har gjort sitt inntog etter menneskenes fall.

Betatesten er tilgjengelig på Xbox 360, PS3 og PC. På PC må du innom nettbutikken Origin for å laste den ned. PS3-versjonen blir gjort tilgjengelig sammen med dagens oppdatering av PSN, mens 360-utgaven er på Xbox Marketplace (1,5 GB).

Crysis 3 kommer i salg 21. februar, til de samme plattformene.

Les også: Sniktitt: – Vi kan ta Crysis i mange retninger
Les også: Anmeldelse: Crysis 2

Siste fra forsiden